• Houlkærskolen

Året`s karameldag

Sidste skoledag

Nyhed billede
9. årg. har fejret sidste skoledag, og traditionen tro med flotte udklædninger, underholdning og masse af karameller.

Klik ind og se de flotte udklædninger (flere billeder senere)
    Pia Lund den 10-05-2017
     Søgning i Houlkærskolens base
    Hvis man vil søge på de materialer vi har på Houlkærskolen gøres den via nedenstående link:

1. Klik på linket:  https://cicero-web.dk/skoler
    2. Find Houlkærskolen Viborg Kommune
    3. Benyt søgefeltet

/PLC
    Peder Borrisgård Pedersen den 08-05-2017

Vær frisk – Hop på cyklen!
    2 små film, der sætter fokus på fordelene ved at flere vælger cyklen, fremfor at blive kørt i bil.
    Cykelfilm - KLIK HER

Fakta film - KLIK HER

5 gode grunde til at cykle i skole!
    • Vi mindsker trafikkaos om morgenen omkring skolerne
    • Aktiv transport øger børns koncentration i op til 4 timer
    • Børn får en markant bedre kondition
    • Vi belaster miljøet mindre
    • Børns motorik og balance bliver styrket
    Lotte Frandsen den 28-04-2017
    Nyt om elevplaner
    I begyndelsen af maj begynder perioden med samtaler og elevplaner.
    Viborg kommune har besluttet at alle skoler skal implementere læringsportalen ”MeeBook”.  Portalen er et planlægningsværktøj for lærerne, hvor undervisningsforløb kan deles med kolleger og elever. Desuden er værktøjet tænkt som et instrument, hvor både lærere og elever kan reflektere over læring og læringsmål i de forskellige fag. Disse refleksioner danner grundlag for kommende elevplaner.
    I elevplanen er det både eleven selv og læreren, der vurderer elevens faglige niveau og fremadrettede indsatsområder. Alle elever i hele kommunen vurderes på samme måde.
    Vi er i år 0, og elevplansdelen er endnu ikke fuldt udviklet, men dog brugbar i forhold orientering til hjemmene i foråret 2017. Elevplanen kan på nuværende tidspunkt kun tilgås gennem elevens unilogin.
    I praksis betyder det, at elev og forældre sætter sig sammen og læser elevplanen.
    Følg denne vejledning:  www.MeeBook.dk – elevens unilogin – fanebladet års/elevplan - klik på forløbet elevplan/dansk - klik på linjen: elevplaner/status.

• 30-05-2017
    Dagtilbud -Lederteam møde ·