• Houlkærskolen

Houlkærskolens værdiord: Ansvarlighed - Mangfoldighed - Faglighed - Samarbejde

PLC

Houlkær synger

Tante Musika – ”Musikstafetten” - der er bare gang i den!

Indskolingen havde besøg af tante Musika, som lavede en workshop med 1. 2. og 3. klasse, hvor eleverne blev introduceret for de forskellige instrumenter i et orkester. Der blev endvidere fortalt en rigtig god musikhistorie om Herman og Knud. Eleverne har gennem flere uger lært om DR`S underholdnings orkester, har hørt nogle af musikerne fortælle om deres instrumenter og om deres liv som musiker.
Forløbet slutter med en stor koncert, hvor eleverne skal synge sammen med underholdningsorkestret onsdag d. 7. november på Musikskolen.
I Gøgereden blev ”Spil Dansk ugen” markeret på bedste vis med besøg af unge musikere fra Viborg Gymnasium, der spillede og sang sig igennem en dejlig musikalsk oplevelse på ca. 1 time.
Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle opslag